IniciNoticiesRegidoriesTORDERA PARTICIPA AMB LA MARATÓ DE TV3 AMB DIVERSES ACTIVITATS SOLIDÀRIES

TORDERA PARTICIPA AMB LA MARATÓ DE TV3 AMB DIVERSES ACTIVITATS SOLIDÀRIES

La Regidoria de Participació Ciutadana està preparant una nova edició del Mercat Solidari per col·laborar amb la Marató de TV3 que aquest any es dedicarà a la regeneració i el transplantament d’òrgans i teixits i que es celebrarà aquest diumenge 18 de desembre. Com cada any, aprofitant la celebració del multitudinari mercat dels diumenges, les entitats locals que volen participar a la Marató munten una parada amb material sobre la temàtica de cada edició i amb guardioles per tal que els visitants al mercat facin donacions voluntàries. La regidora de participació ciutadana, Eliana Romera avança que una vintena d’ entitats participaran en el mercat solidari.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/eliana-marato1.mp3|titles=eliana marato]

Com a novetat, la comissió de festes prepara una xocolatada popular, a la plaça del poeta Miquel Martí i Pol, davant el Teatre Clavé. A partir de les 10 del mati i fins a les 12 del migdia, es podrà recollir la xocolata per només 2 euros. La regidora de festes, Maria Angels Cayro confia que molta gent vulgui tastar la xocolata.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/xocolatada.mp3|titles=xocolatada]

També, el mateix diumenge, tots els nens i nenes podran donar la carta al missatger dels Reis Mags d’Orient. Al voltant de la una del migdia es recolliran les guardioles i es farà la trencada davant l’Ajuntament. Tots els diners recollits entre les guardioles i la xocolatada s’enviaran a la marató de TV3.

Per la seva banda, la secció de patinatge artístic del CP Tordera organitza el mateix diumenge, a les 5 de la tarda, al pavelló de la plaça de la Concòrdia, un festival solidari a favor de la Marató. La secció de patinatge destinarà íntegrament el que es reculli de l’entrada a la Marató.

ÚLTIMES NOTÍCIES