IniciNoticiesEntitatsCÀRITES TORDERA PROMOU UNA RECOLLIDA D’ALIMENTS EN MOTIU DE LA CAMPANYA DE...

CÀRITES TORDERA PROMOU UNA RECOLLIDA D’ALIMENTS EN MOTIU DE LA CAMPANYA DE NADAL.

Càrites de Tordera organitza, un any més, la campanya de recollida d’aliments en motiu de la campanya de Nadal. Sota el lema “Ells tant i jo tant poc :(“, l’entitat demana a tots els torderencs la seva col·laboració portant aliments bàsics als diferents punts de recollida que participen a la causa: Parròquia, Teatre Clavé, Càrites, Associació de Veïns de Sant Pere, Supermercat Suma de Sant Pere, Mobles Massó, Supermercat Can Mas (novavenda), Fleca Germans Lladó, Supermercat Dia, Farmàcia Tiburcio de Sant Andreu, Congelats Terra – Mar, Escola Sant Josep, llar d’infants Àngel Custodi i l’Ajuntament de Tordera.

Els aliments que es recomanen donar són llegums, olis, arròs, pasta, conserves, melmelades, cereals… A banda dels aliments, Càrites també accepta també articles d’higiene personal. Escoltem la responsable del servei, Rosa Sureda.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/campanya-caritas-1.mp3|titles=campanya caritas 1]

Rosa Sureda, recorda que les necessitats de Càritas són durant tot l’any.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/campanya-caritas-2.mp3|titles=campanya caritas 2]

Enguany Càrites i l’Escola Sant Josep han organitzat un concurs de dibuix per il·lustrar el cartell promocional de la campanya de recollida d’aliments. El dibuix guanyador ha estat el de Marçal Nonell, de 2n d’ESO. Tots els dibuixos participants al concurs es poden veure a l’entrada de l’Església de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES