IniciNoticiesComerçPOLICIA LOCAL I MOSSOS D’ESQUADRA POSEN EN MARXA LA CAMPANYA DE SEGURETAT...

POLICIA LOCAL I MOSSOS D’ESQUADRA POSEN EN MARXA LA CAMPANYA DE SEGURETAT NADALENCA “GRÈVOL”.

Un any més, durant les festes de Nadal, els Mossos d’Esquadra i les Policies Locals posen en marxa l’Operació Grèvol, una campanya preventiva i informativa adreçada als comerciants de Catalunya. Es tracta d’un pla que realitzen conjuntament els dos cossos de seguretat amb l’objectiu de sumar esforços i evitar furts i robatoris a l’interior dels comerços. Ho explica el Caporal dels Mossos d’Esquadra, Marc Cendrós.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/grevol-1.mp3|titles=grevol 1]

Amb el patrullatge de proximitat a peu pels eixos comercials dels municipis a les franges horàries de més volum de visitants i d’activitat comercial, els agents aprofitaran per copsar les inquietuds de comerciants i clients en matèria de seguretat i repartir informació sobre consells de seguretat, procurant així que la ciutadania tingui unes festes més tranquil·les i segures. Escoltem els consells que l’Agent de la Policia Local de Tordera, Montse España, trasllada a la ciutadania torderenca en cas de trobar-nos davant un robatori o furt.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/grevol-2.mp3|titles=grevol 2]

España també dona les gràcies als comerciants de Tordera per la seva col·laboració en situacions d’aquest tipus.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/grevol-3.mp3|titles=grevol 3]

La campanya Grèvol estarà activada durant tot el període de Nadal, fins el dia 22 de gener de 2012. Aquest operatiu de seguretat està impulsat pel Departament d’Interior i compta amb la col·laboració dels diferents Ajuntaments.

ÚLTIMES NOTÍCIES