IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE PREPARA PER EL 17 I 18...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE PREPARA PER EL 17 I 18 DE DESEMBRE EL PESSEBRE VIVENT.

Un any més, l’Associació de Veïns de Sant Pere organitza per aquestes festes de Nadal un pessebre vivent. L’activitat se celebrarà el cap de setmana del 17 i 18 de desembre a l’entorn de l’ermita del veïnat. El president de l’Associació de Veïns, Pere Garcia, ens explica com es presenta el pessebre vivent d’enguany.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/pessebre-vivent-1.mp3|titles=pessebre vivent 1]

Com en les darreres edicions, al final del pessebre hi haurà un carter reial que recollirà les cartes que els nens i nenes vulguin enviar als Reis Mags. Enguany, però, hi ha algunes novetats pel que fa el recorregut. Escoltem Pere Garcia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/pessebre-vivent-2.mp3|titles=pessebre vivent 2]

Al veïnat de Sant Pere de Tordera, des de fa uns mesos, també estan en marxa les obres del nou local social, que s’està construint annex als vestidors de la pista esportiva coberta. Garcia ens explica els espais de què disposarà i diu que podria entrar en funcionament a principis de l’any que ve.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/local-sant-pere.mp3|titles=local sant pere]

Recordem que el pessebre vivent de Sant Pere es podrà veure els dies 17 i 18 de desembre, de les 7 de la tarda a les 9 del vespre. El preu de l’entrada és de 2 euros i inclou un número per el sorteig d’una cistella. Pels menors de 10 anys l’entrada és gratuïta. A més, hi haurà servei d’autocar gratuït que unirà el veïnat de Sant Pere amb la Plaça Lluís Companys i el Parc de la Sardana.

El pessebre vivent de Sant Pere l’organitza l’Associació de Veïns amb el Suport de l’Ajuntament de Tordera i la col·laboració de l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot i la Parròquia de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES