IniciNoticiesSalutNOMÉS 5 CIUTADANS DE TORDERA S’HAN DESPLAÇAT A LES ÀREES D’ATENCIÓ CONTINUADA...

NOMÉS 5 CIUTADANS DE TORDERA S’HAN DESPLAÇAT A LES ÀREES D’ATENCIÓ CONTINUADA DURANT EL TANCAMENT DEL SERVEI NOCTURN DE L’AMBULATORI.

El 17 d’octubre es va tancar el servei d’urgències nocturn a l’ambulatori de Tordera. Des de llavors l’ambulatori està obert tots els dies de l’any, inclosos els festius, de dilluns a diumenge de 8:00 a 21:00. A partir d’aquesta hora els usuaris que necessiten assistència sanitària urgent han de trucar al telèfon 112 o al 902.111.444 o anar als punt d’atenció continuada de L’Hospital de Blanes o Calella i l’ABS de Pineda. Un mes i mig després de l’aplicació de la mesura, els professionals del sector fan un primer balanç d’aquesta acció.

El director del CAP de Tordera, el doctor Albert Alum assegura que no s’han registrat increments destacables de visites en les àrees d’atenció continuada de Pineda, Calella i Blanes. En concret, aquest centres només han rebut la visita de 5 ciutadans de Tordera durant aquest període.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/balanç-tancament-cap-1.mp3|titles=balanç tancament cap 1]

Segons el doctor Alum, la gent ha entès la mesura, i ara els objectius es centren en intentar reduir les llistes d’espera i que la qualitat del servei mèdic no disminueixi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/balanç-tancament-cap-2.mp3|titles=balanç tancament cap 2]

Altres centres de la zona afectats per el tancament del servei nocturn van ser Blanes, Lloret de Mar, Tossa, Malgrat i Canet.

ÚLTIMES NOTÍCIES