IniciNoticiesSocietatLA CONNEXIÓ ENTRE TORDERA I GIRONA SERÀ SENSE TRANSBORD A MAÇANET A...

LA CONNEXIÓ ENTRE TORDERA I GIRONA SERÀ SENSE TRANSBORD A MAÇANET A PARTIR DE LA PRIMAVERA DE 2012.

La millora de les connexions ferroviàries a les comarques gironines sembla que ja té una data. El director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, ha explicat que la previsió és que les Rodalies que connectaran Figueres amb Blanes es posin en marxa a partir de la primavera. Aquest servei tindrà parada a totes les estacions. Això significa que Tordera tindrà connexió amb Girona sense que s’hagi de fer transbord a Maçanet. El servei tindrà una freqüència diària d’un tren cada hora. A l’hora de cobrir el nou servei, els trens de Rodalies circularan per les vies ja existents, és a dir, pel corredor que va de Portbou a Barcelona fins arribar a Maçanet-Massanes. A partir d’aquí, prendran direcció cap a Blanes amb la línia del Maresme.

El director general de transport i mobilitat, Ricard Font, diu que les previsions amb què treballa el govern són engegar les noves rodalies a Girona la primavera del 2012.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/font-rodalies-girona.mp3|titles=font rodalies girona]

La proposta del Govern de la Generalitat per al servei de Rodalies a les comarques gironines recull que cada hora circuli un tren que enllaci Figueres i Blanes, amb parada a totes les estacions.

ÚLTIMES NOTÍCIES