IniciNoticiesCulturaLA MOSTRA LITERARIA DEL MARESME PREMIA EL TREBALL DELS TORDERENCS MARÇAL NONELL...

LA MOSTRA LITERARIA DEL MARESME PREMIA EL TREBALL DELS TORDERENCS MARÇAL NONELL I MARIA TERESA REYNER, EN UN ACTE CELEBRAT DIUMENGE A VILASSAR DE DALT.

Els torderencs, Marçal Nonell i Maria Teresa Reyner van ser guardonats diumenge passat al lliurament de premis de la Mostra Literària del Maresme, que es va celebra a Vilassar de Dalt.

Marçal Nonell Ruscalleda, va aconseguir el primer premi en la modalitat de poesia en el grup C amb el text “Món d’oblit”. Per la seva banda, Maria Teresa Reyner va guanyar el primer premi en la modalitat de poesia en el grup D, en la categoria de més de 26 anys amb el text “Sota els estels”. El regidor de cultura, Josep Llorens es mostra molt satisfet d’aquest guardons.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/llorens-concurs-maresme-1.mp3|titles=llorens concurs maresme 1]

A la Mostra Literària del Maresme hi participen els diferents treballs que es presenten des d’arreu dels pobles de la comarca. En el cas de Tordera, l’ajuntament presenta a la mostra comarcal els treballs guanyadors al concurs literari premis Sant Jordi. Josep Llorens assegura que s’ha de continuar treballant en la promoció de la cultura.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/12/llorens-concurs-maresme-2.mp3|titles=llorens concurs maresme 2]

Els guanyadors i guanyadores van recollir el reconeixement a la seva obra en l’acte que, presidit per l’alcalde, Xavier Godàs, i per la consellera delegada de Benestar Social i Educació del Consell Comarcal del Maresme, Neus Serra, es va fer al teatre La Massa.

ÚLTIMES NOTÍCIES