IniciNoticiesTecnologiaENDESA REALITZA A TORDERA TREBALLS DE SUBSTITUCIÓ DE COMPTADORS DE CONSUM ELÈCTRIC...

ENDESA REALITZA A TORDERA TREBALLS DE SUBSTITUCIÓ DE COMPTADORS DE CONSUM ELÈCTRIC PER NOUS COMPTADORS TELEMÀTICS.

L’empresa de distribució elèctrica Endesa està desenvolupant un Pla de substitució dels comptadors connectats a la seva xarxa de distribució a fi de donar compliment a la normativa europea i espanyola d’eficiència de l’ús final de l’energia.

A Tordera, des de fa unes setmanes i durant el proper trimestre, tècnics qualificats per l’empresa substitueixen els comptadors connectats a la xarxa elèctrica per nous comptadors de tecnologia avançada mitjançant sistemes de telegestió.
Els nous comptadors d’Endesa permeten tenir informació més detallada del consum dels particulars, facilitant la planificació del seu consum i, per tant, de l’elecció de les tarifes que millor s’adapten a les necessitats de cada usuari, aconseguint així un estalvi econòmic i energètic.

Aquest nou sistema també permet que les factures es basin en lectures reals de consum exacte i no a través del sistema d’estimacions utilitzat fins ara. A més, permet una major agilitat en les altes, baixes, reconnexions o modificacions de potència, a banda de les millores associades al canvi tecnològic que la instal·lació de la telegestió suposa.

El cost de la substitució del comptador anirà a càrrec d’Endesa i per al nou comptador s’aplicarà, com fins ara, el lloguer reglamentari d’acord a les tarifes elèctriques vigents, que és de 0’81 € mensuals.

El pla de substitució de comptadors d’Endesa respon a la necessitat de complir la normativa espanyola i europea d’eficiència de l’ús final de l’energia mitjançant la implantació d’un sistema de comptadors inteligents que contribueixin a la participació activa dels consumidors al mercat de l’electricitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES