IniciNoticiesSocietatLES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU CENTRE LOGÍSTIC D’INDITEX A TORDERA SEGUEIXEN...

LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU CENTRE LOGÍSTIC D’INDITEX A TORDERA SEGUEIXEN A BON RITME. ES PREVEU QUE LA NAU ESTIGUI ENLLESTIDA AL GENER DE L’ANY QUE VE.

El nou centre de logística d’Inditex a Tordera va prenent forma. Cada setmana hi ha nous canvis i ja s’aprecia, en alguns punts, el perímetre dels edificis i els perfils dels carrers del futur complex industrial, que ha de completar la presència a Tordera del gegant tèxtil comercialitzador de marques com Zara, Bershka o Massimo Dutti. La regidora de Territori i sostenibilitat de l’Ajuntament de Tordera, Rosa M. Salarichs, diu que les obres van a un bon ritme i que a principis de l’any que ve la nau hauria d’estar enllestida.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/rosa-inditex-1.mp3|titles=rosa inditex 1]

Salarichs també ha explicat que la nau serà molt semblant a la última que van fer de Bershka a la zona. Escoltem-la.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/rosa-inditex-2.mp3|titles=rosa inditex 2]

Paral·lelament a la construcció del nou centre logístic, també estan en marxa les obres de la nova zona verda del veïnat, que ocuparà 45.000 metres quadrats. Serà una gran zona d’esbarjo que comptarà amb jocs infantils, mobiliari urbà, zones de lleure i vies per el passeig de vianants i bicicletes. Escoltem la regidora Rosa M. Salarichs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/rosa-inditex-3.mp3|titles=rosa inditex 3]

Un cop acabada la construcció de la nova nau d’Inditex a Tordera caldrà incorporar tota la maquinària necessària al seu interior. La previsió és que el centre de logística entri en funcionament entre maig i juny de l’any que ve. Un cop acabat completament ocuparà un espai de 165.000 metres quadrats. Es preveu que doni feina a uns 700 empleats directes i 200 més d’indirectes.