IniciNoticiesPolíticaCIU ÉS LA FORÇA MÉS VOTADA A TORDERA, MENTRE QUE PSC PERD...

CIU ÉS LA FORÇA MÉS VOTADA A TORDERA, MENTRE QUE PSC PERD UN 23% DE VOTS I PP EN GUANYA UN 7%.

Els resultats definitius de les eleccions generals a Tordera han donat a CIU com a força més votada amb un 35% dels vots, que significa una pujada de gairebé un 9% de vots.

La segona força més votada ha estat el PSC amb un 22,93% els vots, percentatge que indica una forta devallada de vots. Concretament baixen 23 punts respecte a les eleccions del 2008 on van ser la força més votada a Tordera amb gairebé un 46% del vots.

Pel que fa al PP ha protagonitzat una pujada de 7,2% de vots respecte a les eleccions de 2008, arribant fins al 21% dels vots emesos a Tordera. Mentre que ERC s’ha quedat amb un 5,5% dels vots, baixant 1,5 punts, i IC-EUA amb els 4,5% dels vots, significant una augment del 1,9 de vots.

També han pujat el percentatge de vots tant els vots en blanc, com els nuls, així com la suma de la resta de partits, qua ha arribat a significar un 7% dels vots.

Cal destacar que la participació a Tordera ha tornat a baixar. Concretament només s’han apropat als col·legis electorals un 58,6% dels torderencs cridats a les unres, un 6,38% menys que a les últimes eleccions generals l’any 2008.