IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA ACULL EL PROJECTE “MICRO-MIRADES” AMB L’INSTAL·LACIÓ DE “L’ESTRUCTURA DEL TEMPS,...

LA BIBLIOTECA ACULL EL PROJECTE “MICRO-MIRADES” AMB L’INSTAL·LACIÓ DE “L’ESTRUCTURA DEL TEMPS, DIBUIX” DE L’ARTISTA TERESA PERA.

La biblioteca de Tordera acull avui la instal·lació de l’artista torderenca, Teresa Pera “l’estructura del temps, un dibuix” creada per la mirada del poeta. Aquesta instal·lació està creada a partir de més de 2000 llibres majoritàriament provinents de donacions que, després d’un procés de manipulació, formen uns camins i uns espais a través dels quals l’observador pot passejar-se. Després d’estar instal·lada el maig de 2011 a la plaça de Miquel Martí i Pol coincidint amb l’acte central de la Mirada del Poeta, ara “L’estructura del temps, un dibuix” es podrà tornar a veure al recinte de la biblioteca en una nova oportunitat per observar amb calma els múltiples detalls que incorpora.

La inauguració serà avui a les 8 de la tarda i comptarà, entre d’altres, amb una acció teatral a càrrec d’alguns participants a la Mirada del poeta. L’estructura del temps es podrà visitar fins el 14 de desembre les tardes de dilluns a divendres de 4 a dos quarts de 9 del vespre i els matins de dijous, divendres i dissabte de 10 a 1 del migdia.

Aquesta activitat s’emmarca dins les anomenades “micro-mirades”, projecte derivats de la Mirada del poeta d’enguany que volen ser una continuació de la dinàmica engegada el passat mes de maig.