IniciNoticiesRegidoriesL’AJUNTAMENT COMENÇA DIMECRES VINENT LA FASE DE PROVES DE LA ZONA DE...

L’AJUNTAMENT COMENÇA DIMECRES VINENT LA FASE DE PROVES DE LA ZONA DE VIANANTS DELS CARRERS DEL NUCLI ANTIC

L’Ajuntament de Tordera reinicia el projecte de pacificació del trànsit al nucli antic a partir de la setmana vinent.

Els dimecres 16, 23 i 30 de novembre, a mode de fase de prova, es prohibirà el trànsit de vehicles als carrers Sant Ramon, Espases, Ciutadans, Creus i Sant Bartomeu, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre.

Aquesta fase de prova arriba després de les reunions mantingudes entre el consistori i els representants dels comerciants i els veïns, que han servit també per determinar com aquests tindran accés de càrrega i descàrrega i l’accés als garatges particulars. Escoltem el regidor de promoció econòmica, Jordi Camó.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/zona-vianants-1.mp3|titles=zona vianants 1]

Els veïns i comerciants disposaran d’un comandament que hauran de sol·licitar a l’Ajuntament, justificant i adjuntant la documentació que es requereix per obtenir-lo. La intenció és que el mes de desembre els carrers del nucli antic ja siguin un espai per vianants, convertint-los així en una zona de passeig. Escoltem el regidor Jordi Camó.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/11/zona-vianants-2.mp3|titles=zona vianants 2]

Passada la fase de prova, Ajuntament, veïns i comerciants estudiaran els resultats i les incidències ocorregudes durant aquest període. Una vegada resoltes les incidències que puguin sorgir, el consistori implantarà la zona de vianants als carrers del nucli antic de manera definitiva.

ÚLTIMES NOTÍCIES