IniciNoticiesCultura“LA PIEL QUE HABITO” DE PEDRO ALMODOVAR I ELS BARRUFETS SÓN LES...

“LA PIEL QUE HABITO” DE PEDRO ALMODOVAR I ELS BARRUFETS SÓN LES DUES PROPOSTES DE CINEMA AQUEST CAP DE SETMANA AL TEATRE CLAVÉ.

Cap de setmana de pel·lícula al Teatre Clavé. Aquest divendres, es projecta dins el cicle de cine-club “la piel que habito” de Pedro Almodovar. El film explica la història del doctor Ledgard, un cirurgià plàstic que, després de perdre la seva dona arran d’un accident de cotxe, centra la seva investigació en la creació d’una nova pell que hauria pogut salvar la seva esposa de la mort. Però aquest procés el porta a creuar una porta que fins el moment havia estat terminalment vedada: l’ús de transgènics amb éssers humans. La pel·lícula començarà a les 10 de la nit, amb un preu de 5 euros.

Dissabte, 5 de novembre el cicle familiar presenta “Els Barrufets” de Raja Gosnell.

Els mítics dibuixos animats arriben ara a la gran pantalla. I ho fan en català. La pel·lícula, basada en el personatges creats per Peyo, combina animació i imatge real i situa la història a la ciutat de Nova York on els barrufets, fugint del malvat Gargamel, hauran de trobar el camí de retorn a casa. Com ja és habitual en els espectacles del cicle familiar, les botigues adherides a l’associació de comerciants de Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2 euros per a aquest espectacle. La projecció serà demà dissabte, a les 6 de la tarda.