IniciNoticiesEducacióCREU ROJA TORDERA PREPARA UNA FESTA DE HALLOWEEN AL PARC PRUDENCI BERTRANA...

CREU ROJA TORDERA PREPARA UNA FESTA DE HALLOWEEN AL PARC PRUDENCI BERTRANA PER EL PROPER 31 D’OCTUBRE. L’ACTIVITAT S’EMMARCA EN EL PROJECTE PER A JOVES ADOLESCENTS S+J (SALUT JOVE).

El projecte per a joves adolescents que gestiona Creu Roja Tordera i que porta per nom S+J (Salut Jove) promou diversos tallers i activitats per aquest últim trimestre del 2011. L’objectiu és promoure hàbits saludables treballant des de l’oci i les activitats de lleure. En aquests moments estan duent a terme tres tallers: un de pintura els dimarts, un de guitarra els dimecres i un de cant amb la Cristina Pozo els dijous. Tots tenen una durada d’1 hora i mitja, de les 6 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre. A més, aprofitant que s’acosta Tots Sants, han preparat una festa de Halloween, tradicional de la cultura anglesa, al Parc Prudenci Bertrana, com una alternativa d’oci nocturn per els joves adolescents del municipi. Serà el proper dilluns, 31 d’octubre, de les 7 de la tarda a les 12 de la nit, amb diverses activitats. Ens ho explica la Raquel, una de les educadores socials de Creu Roja Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/halloween-creu-roja.mp3|titles=halloween creu roja]

Per més informació sobre els tallers i activitats us podeu adreçar al local de Creu Roja Tordera, situat al carrer Canigó nº26, o trucar al telèfon 93 764 21 21.

ÚLTIMES NOTÍCIES