IniciNoticiesCulturaELS TEATRES DE TORDERA, BLANES I LLORET ES MOSTREN DISPOSATS A TREBALLAR...

ELS TEATRES DE TORDERA, BLANES I LLORET ES MOSTREN DISPOSATS A TREBALLAR EN XARXA PER OPTIMITZAR RECURSOS.

Les restriccions pressupostàries fan que els Ajuntaments intentin cada cop més mancomunar serveis, i el teatre no serà un cas a part. Els regidors de Cultura de Blanes, Lloret de Mar i Tordera, Lara Torres, Arseni Frigola i Josep Llorens, respectivament, estan d’acord a gestionar conjuntament la publicitat, venda d’entrades i tasques de comunicació, entre altres serveis relacionats amb el teatre, perquè les despeses siguin més petites. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro explica que la voluntat és treballar en xarxa amb els tres teatres de la zona.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/col·laboracio-teatres-1.mp3|titles=col·laboracio teatres 1]

Evidentment, la gestió conjunta també tindria com a objectiu que els tres municipis es coordinin a l’hora de programar la temporada teatral. En aquest sentit, Josep Navarro assegura que fins ara no s’han produït problemes de programació.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/col·laboracio-teatres-2.mp3|titles=col·laboracio teatres 2]

En els propers mesos, els tres equipaments culturals continuaran els contactes per establir una col·laboració i un treball en xarxa consolidada.

ÚLTIMES NOTÍCIES