IniciNoticiesEntitatsMAS MORA INAUGURA EL NOU LOCAL SOCIAL DEL VEÏNAT AMB UNA BOTIFARRADA...

MAS MORA INAUGURA EL NOU LOCAL SOCIAL DEL VEÏNAT AMB UNA BOTIFARRADA I DIVERSES ACTUACIONS QUE VAN APLEGAR MÉS DE 200 PERSONES.

Aquest passat cap de setmana s’ha posat en marxa el nou local social del veïnat Mas Mora de Tordera. Amb l’estrena del nou local, situat a les instal·lacions de la piscina, s’obre un nou espai de trobada per els veïns de la urbanització, on podran realitzar-hi activitats formatives i de lleure que s’organitzin des de la pròpia entitat veïnal o des de l’Ajuntament.

Dissabte el migdia es va fer la inauguració oficial, amb la presència de l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, i diversos regidors del consistori local. A la tarda, l’Associació de veïns de Mas Mora va preparar una botifarrada i diverses actuacions per acabar de completar el dia. La presidenta de l’Associació de veïns, Rosa Maria Oliver, es mostra molt satisfeta amb la inauguració i el desenvolupament de la jornada, on destaca la gran participació dels veïns de la urbanització.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/balanç-inauguracio-local-mas-mora-1.mp3|titles=balanç inauguracio local mas mora 1]

El nou local social de Mas Mora compta amb una sala polivalent per a activitats, un despatx per a reunions i una zona per a manualitats, a banda d’un magatzem i els serveis. A la construcció del local social, finançat pel programa PUOSC de la Generalitat de Catalunya, s’hi sumen diverses actuacions de millora de l’entorn de les instal·lacions esportives de Mas Mora, com ara l’arranjament de l’accés, la delimitació de la piscina amb una nova tanca de seguretat o l’enjardinament de la zona.