IniciNoticiesCulturaLA TEMPORADA DE TEATRE ESCOLAR COMENÇA AMB MÉS DE 8500 ALUMNES DE...

LA TEMPORADA DE TEATRE ESCOLAR COMENÇA AMB MÉS DE 8500 ALUMNES DE L’ALT MARESME I LA SELVA.

El teatre clavé comença aquest octubre la temporada de teatre escolar. Més de 8500 alumnes de l’Alt Maresme i la Selva assistiran aquest curs a la programació. Són alumnes des d’Educació infantil fins a Batxillerat dels municipis de Tordera, Pineda, Calella, Fogars de la Selva, Palafolls, Santa Susanna i Malgrat de Mar. La xifra d’assistents prevista representa un augment de prop 2000 alumnes respecte el curs anterior. El director del teatre clavé, Josep Navarro explica els objectius que mou aquest cicle de teatre escolar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/teatre-escolar-1.mp3|titles=teatre escolar 1]

Des d’aquest mes d’octubre de 2011 i fins l’abril de 2012, s’oferiran onze espectacles de la programació escolar. L’espectacle de teatre colosal de la companyia Teatre Mòbil va donar la setmana passada el tret de sortida a la nova programació que continuarà, el mes de novembre amb l’espectacle de circ Merci Bien. Josep Navarro destaca la basant positiva en l’accés dels nens al teatre.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/teatre-escolar-2.mp3|titles=teatre escolar 2]

Un any més, la programació escolar del Teatre Clavé compta amb el patrocini de Caixa Laietana i el suport de la diputació de Barcelona.