IniciNoticiesSalutELS JOVES DE TORDERA CUINARAN AVUI SENSE PARES EN UN TALLER DEMOSTRATIU...

ELS JOVES DE TORDERA CUINARAN AVUI SENSE PARES EN UN TALLER DEMOSTRATIU IMPULSAT PER LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA.

L’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona impulsa avui a Tordera el taller demostratiu Cuina sense pares, de dues hores de duració, adreçat a joves a partir de 14 anys. Amb aquest taller es pretén  promoure una alimentació saludable entre els adolescents i facilitar-los una sèrie de recursos per animar-los a posar-se el davantal.

El taller tindrà lloc avui de 6 a 8 de la tarda al casal de joves de Tordera. L’objectiu del projecte és donar a conèixer d’una manera molt senzilla com posar en pràctica una alimentació saludable en aquest col·lectiu. Així ho explica la responsable del taller, Montse Iglesias.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/montse-iglesias-1.mp3|titles=montse iglesias 1]

El taller d’adreça a nois i noies d’entre 14 i 17 anys perquè dades recents senyalen un augment de sobrepès i obesitat en la població jove, al voltant d’un 29% dels joves. En aquest mateix grup d’edat, trobem que més d’un 30% de noies declara haver fet dieta amb l’objectiu d’aprimar-se. Montse Iglesias parla sobre quines receptes faran avui en aquest taller a Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/montse-iglesias-2.mp3|titles=montse iglesias 2]

A través d’aquest taller també es dona a conèixer web específic, www.cuinasensepares.cat, que conté els vídeos i el receptari realitzats per un cuiner i joves durant les proves pilot que es van celebrar la passada tardor a la comarca d’Osona. Recordem que el taller “Cuina sense pares” serà avui de 6 a 8 de la tarda, al casal de joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES