IniciNoticiesEntitatsEL CASAL DE JOVES COMENÇA DEMÀ UNA NOVA TEMPORADA DE L’ESPLAI PER...

EL CASAL DE JOVES COMENÇA DEMÀ UNA NOVA TEMPORADA DE L’ESPLAI PER A NENS I NENES DE 5 A 14 ANYS.

La Regidoria de Joventut, a través del Casal de Joves de Tordera i els monitors de l’Esplai (que properament es constituiran com a associació), organitzen per segon any consecutiu l’Esplai per a infants i joves de 5 a 14 anys (nascuts entre els anys 1997 i 2006).

L’Esplai es presenta com una alternativa d’oci en el lleure perquè els nens i nenes d’aquesta edat aprenguin i es formin en els valors com els de la participació, el joc en equip o el respecte per l’entorn. Des de l’Esplai es promouen activitats formatives i de lleure com ara sortides, tallers, campaments i jocs infantils i d’aventura. Una de les monitores, Bego Martin ens explica la filosofia de l’esplai del casal de joves.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/esplai-casal-joves.mp3|titles=esplai casal joves]

Els monitors van organitzar aquest dimecres una presentació de la temporada 2011/2012 de l’esplai amb diverses activitats a la plaça de l’ església. L’Esplai del Casal de Joves s’organitza tots els dissabtes d’octubre a juny, de 10:00h a 13:00h, a les instal·lacions de l’antiga escola Ignasi Iglesias. L’Esplai començarà demà 15 d’octubre.

ÚLTIMES NOTÍCIES