IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST DIVENDRES UN ESPECTACLE D’INTERACCIÓ ENTRE ALUMNES DEL...

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST DIVENDRES UN ESPECTACLE D’INTERACCIÓ ENTRE ALUMNES DEL CENTRE DE FORMACIÓ ARTÍSTICA I GRUPS LOCALS.

El Teatre Clavé estrena aquest divendres el cicle Ainda. Aquest cicle va néixer l’anterior temporada amb la voluntat de formar espectacles on interactuïn alumnes del centre de formació artística i professionals de la música i el teatre, a banda de crear públic nou. En aquesta ocasió, s’oferirà la segona edició de l’espectacle Mestissatge musical, a càrrec del grups locals Sie7e y punto i Elektrotokats i alumnes de l’escola de música del teatre clavé. L’experiència conjunta d’intercanvi de coneixements i el fet de compartir un mateix escenari converteixen la proposta en una iniciativa innovadora. El director del teatre clavé, Josep Navarro ens avança que podrem veure en aquesta proposta musical.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/navarro-mestissatge-musical.mp3|titles=navarro-mestissatge-musical]

Seguidament, el públic assistents a l’espectacle podrà gaudir de les propostes de la Zona Postdata, impulsat per l’associació d’espectadors. En aquest espai dins del mateix teatre amb un to més amè i desenfada ton continuen les propostes culturals i artístiques. El mestissatge musical, a càrrec dels grups locals i alumnes de l’escola de música del teatre clavé serà aquest divendres a les 10 de la nit. Dissabte, 15 d’octubre arriba una nova proposta del cicle familiar amb la projecció de la pel·lícula Cars 2. Els comerciants de Tordera Centre regalen 2 euros de descompte per aquesta funció. Les entrades anticipades es poden reservar al teatre o trucant al 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES