IniciNoticiesPolíticaEL SERVEI D’URGÈNCIES NOCTURN DE L’AMBULATORI DE TORDERA PODRIA DEIXAR DE FUNCIONAR...

EL SERVEI D’URGÈNCIES NOCTURN DE L’AMBULATORI DE TORDERA PODRIA DEIXAR DE FUNCIONAR D’AQUÍ UN TEMPS.

Una de les decisions més polèmiques del govern actual de la Generalitat ha estat la retallada del pressupost destinat a Salut. Això ha implicat la reducció horària d’alguns ambulatoris, principalment dels serveis d’urgències nocturns. A la comarca veïna de La Selva, des d’aquesta passada setmana han deixat de funcionar a la nit els centres d’assistència primària de Breda, Hostalric, Sils, Vidreres, Anglès, Arbúcies i Sant Hilari. A Tordera de moment encara gaudim d’aquest servei, però és probable que d’aquí un temps el servei d’urgències nocturn deixi de funcionar. Ens ho explica el nostre alcalde, Joan Carles Garcia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/alcalde-urgencies-nit.mp3|titles=alcalde urgencies nit]

Des del Departament de Salut no s’ha volgut confirmar ni desmentir si es tancarà el servei nocturn, però sí que s’ha precisat que “s’estan estudiant diferents alternatives que es donaran a conèixer properament”. En aquest sentit, a Tordera s’ha fet arribar un comunicat per informar el consistori que hi haurà canvis en l’atenció primària.

Aquest passat cap de setmana, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha acceptat mantenir una trobada amb veïns contraris al tancament dels serveis nocturns als ambulatoris de la comarca de La Selva. Alguns dels municipis, com Breda, tenen prop de mitja hora en cotxe fins el servei d’urgències més proper, a Santa Coloma de Farners.

ÚLTIMES NOTÍCIES