IniciNoticiesCulturaL'ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL CLAVÉ ORGANITZA UNA SORTIDA A LA FIRA DE TÀRREGA.

L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL CLAVÉ ORGANITZA UNA SORTIDA A LA FIRA DE TÀRREGA.

L’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé enceta la nova temporada amb una sortida a FiraTàrrega, la fira de teatre al carrer que enguany arriba a la 31a edició. La sortida està prevista per al dissabte 10 de setembre i s’adreça tant als membres de l’AE com a d’altres persones que hi puguin estar interessades. El punt de sortida cap a Tàrrega serà a les 8.30h des del Parc de la Sardana i després d’estar tot el dia a la capital de l’Urgell, a les 20h se sortirà de Tàrrega en direcció a Tordera.

El preu per als socis de l’AE i els joves amb el carnet AINDA és de 9€, mentre que per a la resta de públic és de 12€. El preu inclou exclusivament el viatge amb autobús. El president de l’associació d’espectadors, Pau Megias explica com es desenvoluparà la sortida.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/fira-tàrrega.mp3|titles=fira tàrrega]

Per als mesos de tardor, l’AE té prevista una segona sortida, en aquesta cas, al Festival Temporada Alta que té lloc a les ciutats de Girona i Salt. L’obra escollida per assistir com a públic és “Els jugadors” de Pau Miró, que s’estrenarà coincidint amb el festival.

ÚLTIMES NOTÍCIES