IniciNoticiesCulturaMARCEL FERNÁNDEZ I NAGORE BACHILLER VAN SER PROCLAMATS DIVENDRES NOUS HEREU I...

MARCEL FERNÁNDEZ I NAGORE BACHILLER VAN SER PROCLAMATS DIVENDRES NOUS HEREU I PUBILLA DE TORDERA 2011.

 

Marcel Fernández i Nagore Bachiller van ser proclamats divendres nous hereu i pubilla de Tordera 2011. D’aquesta manera agafen el relleu de l’Aitor Noguerol i la Laura Carles, els representants del municipi aquest darrer any. Una Pista de l’Amistat plena de gent va ser l’escenari escollit per conèixer els nous representants torderencs, a la mitja part del ball de nit i en presència de gairebé un centenar de pubilles i hereus convidats d’arreu de la geografia catalana. El recompte de vots es va fer aquella mateixa tarda en presència del jutge de pau, Esteve Matas, i dos representants de la comissió de festes. El nou hereu i la nova pubilla de Tordera 2011, en Marcel i la Nagore, es mostren molt contents i expliquen com han viscut aquesta Festa Major.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/marcel-i-nagore-1.mp3|titles=marcel i nagore 1]

Tan un com l’altre van passar la tarda de divendres amb la resta de candidats juntament amb les pubilles i hereus convidats al comiat de l’Aitor i la Laura. Ells mateixos expliquen com van viure les hores prèvies a la proclamació i també el sopar popular d’aquest dissabte.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/marcel-i-nagore-2.mp3|titles=marcel i nagore 2]

Marcel Fernández i Nagore Bachiller s’estrenaran el proper dissabte com a representants de Tordera en el pubillatge a l’elecció de Piera (Anoia). Recordem que fins a finals de setembre també estaran acompanyats per el torderenc Marc Francesch, actual Hereu de Catalunya 2010. Aitor Noguerol també els acompanyarà fins a mitjans de l’any que ve, ja que enguany va ser escollit 1r Fadrí del Maresme.