IniciNoticiesCulturaL’ INAUGURACIÓ DE L’ EXPOSICIÓ FILATÈLICA, L’ HOMENATGE A LA PARELLA DE...

L’ INAUGURACIÓ DE L’ EXPOSICIÓ FILATÈLICA, L’ HOMENATGE A LA PARELLA DE MÉS EDAT DE L’ ESPLAI I EL RECITAL D’ HAVANERES CENTREN LES ACTIVITATS DE LA FESTA MAJOR DE TORDERA PER AQUEST DILLUNS.

 

Aquest dilluns, 22 d’ agost es realitzaran tres activitats tradicionals dins la festa major de Tordera. A les 6 de la tarda, a la biblioteca municipal es farà l’ inauguració de l’ exposició de filatèlia “Expotor 2011”. Enguany serà una exposició commemorativa del 35è aniversari de l’ associació La Nostra Dansa. El membre de l’ entitat, Josep Matas ens parla sobre aquesta mostra.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/expotor.mp3|titles=expotor]

L’ exposició romandrà oberta del 22 al 26 d’ agost de dos quarts de 7 a 9 del vespre. A les 7 de la tarda, a l’ esplai tindrà lloc l’ homenatge a la parella de més edat. El membre de la junta, Miquel Pujol ens avança quins seran els homenatjats d’ enguany.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/miquel-pujol-esplai-1.mp3|titles=miquel pujol esplai 1]

A continuació es farà l’ inauguració de l’ exposició “Expo-Art 2011”.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/miquel-pujol-esplai-2.mp3|titles=miquel pujol esplai 2]

Finalment, a les 10 de la nit, a la plaça de l’ església, recital d’ havaneres amb el grup Morralla. A la mitja part, rom cremat per a tothom i presentació dels candidats i candidates a hereu i a pubilla de Tordera. La regidora de festes, Maria Angels Cayro ens parla sobre l’ acte.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/cayro-havaneres.mp3|titles=cayro havaneres]

Recordem que els candidats a hereu i pubilla de Tordera 2011 són: Marcel Fernández, Ferran Freixas, Adam Milla, Nagore Bachiller (Pubilla de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Marti), Iris Teys (Pubilla de Sant Pere), Sara Puig (Pubilla de Sant Daniel), Agnès Manresa i Maria Tunkara.

ÚLTIMES NOTÍCIES