IniciNoticiesCulturaCENTENARS DE TORDERENCS ES REUNEIXEN A LA PLAÇA DE L’ ESGLÉSIA EN...

CENTENARS DE TORDERENCS ES REUNEIXEN A LA PLAÇA DE L’ ESGLÉSIA EN EL CONCERT DEL CANTAUTOR MIQUEL DEL ROIG.

 

El mestre del popurri lúdico-festiu català, Miquel del Roig va ser ahir el protagonista del concert de la zona de barraques de la festa major. L’ artista que és sinònim de diversió i compromís. és un cantautor de l’Ametlla de Mar que s’ha donat a conèixer sobretot els darrers anys per tot el territori català. El seu repertori es basa en músiques conegudes amb la lletra canviada. També té les seves pròpies cançons i, de fet, algunes han esdevingut autèntics himnes. La més coneguda, segurament, és La Farola, una cançó que explica la història d’un pescador de l’Ametlla de Mar conegut com a Tío Pequeño.
[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/La-farola-miquel-del-roig.mp3|titles=La farola miquel del roig]
Miquel del Roig va estar dues hores i mitja sobre l’ escenari, cantant sense parar. El concert va acabar amb una ovació del públic assistent. Aquesta era la segona ocasió que el cantautor visitava Tordera, i vist l’ èxit molt probablement seguirà amanint les nits de festa major dels propers anys.

ÚLTIMES NOTÍCIES