IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA ORGANITZA UNA NOVA AUDICIÓ DE SARDANES I BALLS...

L’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA ORGANITZA UNA NOVA AUDICIÓ DE SARDANES I BALLS FOLK TRADICIONALS PER AQUEST CAP DE SETMANA.

 

Com cada divendres d’estiu, l’Associació La Nostra Dansa promou les audicions de sardanes i el curset per aprendre’n. Tots aquests actes es celebren a la plaça de l’església. Avui actuarà la cobla Ciutat de Girona, que oferirà les següents sardanes:

Caldes a Francesc Mas Ros (Antoni Mas), Santa Pau (J. Saderra), Aplec de Tardor (Conrad Saló), Per Torroella (Martirià Font), Regalims del Cor (Vicenç Bou) i Els Pescadors de l’Escala (Francesc Mas Ros).

L’audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Girona començarà a les 10 de la nit, a la Plaça de l’Església. Aquesta setmana, l’audició s’avança mitja hora de l’horari habitual perquè se celebra el Cercatasques de la Festa Major i el recorregut acaba a la Plaça de l’Església.

D’ altra banda, l’entitat també prepara per aquest diumenge, 21 d’agost, balls folk tradicionals amb el grup Ràdio Kuartet, a les 8 del vespre, a la plaça de l’Ajuntament.

ÚLTIMES NOTÍCIES