IniciNoticiesCulturaEL GRUP SARDANISTA ANTAVIANA FARÀ EL PREGÓ DE LA FESTA MAJOR EN...

EL GRUP SARDANISTA ANTAVIANA FARÀ EL PREGÓ DE LA FESTA MAJOR EN RECONEIXEMENT A LA SEVA TRAJECTÒRIA, L’ANY QUE HAN CELEBRAT EL 25è ANIVERSARI.

 

En reconeixement a la seva trajectòria l’any que han celebrat el 25è aniversari de la seva fundació, el Grup Sardanista Antaviana serà l’encarregat de fer el pregó de la Festa Major de Tordera 2011.

Antaviana va néixer a Tordera el 1985 i ha participat en nombrosos concursos i campionats sardanistes organitzats arreu. Al seu palmarès hi destaquen els 5 campionats de Catalunya de Punts Lliures, assolits entre el 1993 i el 2002, els subcampionats de Catalunya aconseguits en més de deu ocasions en aquesta mateixa modalitat i la participació en esdeveniments de renom com la inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, la gravació de l’espot de l’estiu de TV3 l’any 2000 o la participació a la prèvia dels partits de la Selecció Catalana de futbol. El regidor de cultura i participació ciutadana, Josep Llorens creu que la colla es mereix ser l’ encarregada de fer el pregó de festa major.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/llorens-pregoner-1.mp3|titles=llorens pregoner 1]

D’ aquesta manera , l’ ajuntament de Tordera continua amb la tònica de reconèixer a les entitats amb un ampli bagatge al poble.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/llorens-pregoner-2.mp3|titles=llorens pregoner 2]

La colla sardanista antaviana farà el pregó de la Festa Major de Sant Bartomeu 2011, com cada any, el dia 23 d’agost a la nit, després del correfoc.

ÚLTIMES NOTÍCIES