IniciNoticiesCulturaEL FÒRUM PER AL TEATRE I LA CULTURA PREPARA PER AQUEST CAP...

EL FÒRUM PER AL TEATRE I LA CULTURA PREPARA PER AQUEST CAP DE SETMANA LA REPRESENTACIÓ DE LA COMÈDIA “EMBOLICA QUE FA FORT”.

 

El Fòrum per al Teatre i la Cultura prepara un any més per la Festa Major de Tordera la representació d’una obra de teatre per fer passar una bona estona als torderencs i torderenques en aquest ambient festiu. Enguany es tracta de la comèdia “Embolica que fa fort” i estarà interpretada per Josep Maria Encinas, Pol Ribot, Joan Manel Santiago, Marta Llopart, Enric Soler, Claudia Puig, Oriol Pérez i Jordi Caupena. El mateix Caupena, president de l’entitat i director d’aquesta obra juntament amb Míriam Benedicto, ens explica l’argument de l’obra.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/forum-1.mp3|titles=forum 1]

El president del Forum per al Teatre i la Cultura també ha explicat els motius pels quals van decidir fer aquesta obra en el context de la Festa Major de Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/forum-2.mp3|titles=forum 2]

Les representacions tindran lloc al Teatre Clavé en dues sessions: el dissabte, 20 d’agost, a les 10 del vespre, i l’endemà diumenge, 21 d’agost, a les 7 de la tarda. El preu de l’entrada és de 6 euros i es poden reservar al mateix teatre o trucant al telèfon 93 765 05 72.


ÚLTIMES NOTÍCIES