IniciNoticiesCulturaROCA-ROSSA CELEBRA EL 4t APLEC DE LA MAREDEDÉU DEL MONESTIR AMB GRAN...

ROCA-ROSSA CELEBRA EL 4t APLEC DE LA MAREDEDÉU DEL MONESTIR AMB GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ.

 

Aquest passat dilluns, 15 d’agost, diada de Santa Maria, va celebrar-se la quarta edició del tradicional Aplec de la Marededéu de Roca-Rossa. L’acte central va ser a dos quarts d’una del migdia, quan va tenir lloc la processó de la Marededéu des de la font del Camí Ral fins a l’absis del monestir, enguany amb una novetat: l’estrena d’un nou baiard (plataforma on es col·loca la marededéu per la processó). Seguidament es va fer la missa presidida pel rector de la Parròquia de Tordera i el Cant dels Goigs per part de la Coral Parroquial. I una altra novetat d’aquest any i que va tenir bona acollida per part dels assistents va ser la visita guiada i teatralitzada amb un monjo pel conjunt romànic de Roca-Rossa. La Presidenta del Cercle d’Història de Tordera, Mercè Torrelles, es mostra contenta amb la participació en aquesta visita.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/balanç-roca-rossa-1.mp3|titles=balanç roca-rossa 1]

El dinar popular amb una arrossada, un espectacle infantil i el berenar tradicional van ambientar la tarda de l’aplec de Roca-Rossa. Mercè Torrelles es mostra molta satisfeta amb el resultat de la festivitat d’aquest any.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/balanç-roca-rossa-2.mp3|titles=balanç roca-rossa 2]

“>L’Aplec de la Marededéu de Roca-Rossa està organitzat conjuntament pel Cercle d’Història de Tordera i l’Associació de Veïns de Roca-Rossa. Les activitats d’aquest aplec reben el suport de l’Ajuntament de Tordera i de la Diputació de Barcelona.