IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ ORGANITZA EL PRIMER CONCURS DE CURTMETRATGES, CORRECURTS.

L’ASSOCIACIÓ D’ESPECTADORS DEL TEATRE CLAVÉ ORGANITZA EL PRIMER CONCURS DE CURTMETRATGES, CORRECURTS.

L’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé organitza aquest cap de setmana el I Correcurts, un concurs de curtmetratges d’entre 3 i 10 minuts de durada, de temàtica completament lliure i dirigit a participants a partir de 14 anys. Es podrà utilitzar qualsevol mitjà de gravació: càmera de vídeo, de fotografia, de mòbil… i es podrà editar amb efectes o qualsevol altra tècnica relacionada. Però caldrà incloure-hi, indispensablement, alguna escena amb un element que entregarà la organització a cada un dels participants. Aquests tenen temps de realitzar-lo des d’aquest dissabte a les 9 del matí, fins l’endemà diumenge a les 9 del vespre. Ho explica el membre de l’organització, Christian Gómez.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/correcurts-1.mp3|titles=correcurts 1]

Per aquest I Correcurts hi ha 3 premis. Els explica el President de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé, Pau Megias.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/correcurts-2.mp3|titles=correcurts 2]

Les inscripcions per participar al concurs es poden fer fins avui al telèfon 650 171 513. Les bases d’aquest I Correcurts es poden consultar a la pàgina web del Teatre Clavé, a www.teatreclave.cat/ae. El dijous, 25 d’agost, a les 9 del vespre, i en el marc de la Festa Major de Tordera, es projectarà el curt guanyador i es durà a terme l’entrega de premis.