IniciNoticiesCulturaMAZONI, EL NIÑO DE LA HIPOTECA I EL GRUP LOCAL AMUSED ACTUARAN...

MAZONI, EL NIÑO DE LA HIPOTECA I EL GRUP LOCAL AMUSED ACTUARAN A TORDERA LA REVETLLA DE SANTA MARIA.

La Regidoria de Joventut prepara el concert de la Revetlla de Santa Maria, la nit del 14 d’agost, aquest any amb els grups Mazoni, El Niño de la Hipoteca i el grup local Amused. Mazoni, liderat pel músic empordanès Jaume Pla, vindrà a Tordera per presentar el seu últim disc “Fins que la mort ens separi”. El Niño de la Hipoteca, sobrenom del músic català Guiu Cortés, presentarà el seu àlbum “Mi novia de 2ºB”, mentre que Amused prepara un repertori rock per obrir el concert local. Escoltem la Regidora de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, Eliana Romera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/santa-maria-11.mp3|titles=santa maria 1]

Durant la nit del 14 d’agost també es durà a terme el projecte “Som nit”, que depèn del Departament de Salut de la Generalitat. És un projecte d’acció directa d’informació, prevenció i reducció de riscos associats al consum de drogues. Ho explica la regidora Eliana Romera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/santa-maria-21.mp3|titles=santa maria 2]

El concert amb els grups Mazoni, El Niño de la Hipoteca i Amused serà gratuït i tindrà lloc a la Plaça de l’Església a partir de la mitjanit. Una vegada més, les entitats locals també muntaran les barraques amb servei de bar al mirador de la plaça. Aquí mateix, com que el concert coincideix amb el partit de la Supercopa d’Espanya de futbol entre el Barça i el Reial Madrid, tothom qui ho desitgi podrà seguir-lo en directe a través d’una pantalla gegant.

ÚLTIMES NOTÍCIES