IniciNoticiesCulturaMAS MÓRA CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA MAJOR.

MAS MÓRA CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA MAJOR.

Els veïns de l’urbanització de Mas Móra celebren a partir d’avui la seva Festa Major. Les activitats començaran a les 6 de la tarda amb “El Xupinazo”, que recorrerà els carrers del veïnat. A les 9 del vespre es farà una sardinada popular a càrrec de l’Associació de Veïns de Mas Móra, a la zona esportiva. I a les 10 del vespre es presentaran la Pubilla, Pubilleta i Hereuet de Sant Daniel 2011, escollits aquest passat cap de setmana durant les festes del veïnat. La idea de fer aquesta presentació és una novetat d’aquest any. Ens ho explica, la Presidenta de l’Associació de Veïns de Mas Móra, Rosa Maria Oliver.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/mas-mora-1.mp3|titles=mas mora 1]

Les activitats d’avui acabaran amb una discoteca mòbil a partir de les 11 de la nit.

Demà dissabte, 13 d’agost, les activitats començaran a les 9 del matí amb una trobada de motos al bar de la piscina. Hi haurà esmorzar de mongetes amb botifarra i beguda al preu de 6 euros per tothom qui en vulgui. Aquest dia, l’entrada a la piscina del veïnat serà gratuïta, de les 10 del matí a les 7 de la tarda, i durant tot el dia hi haurà activitats i jocs d’aigua. A les 9 del vespre tindrà lloc el sopar popular, seguit de discoteca mòbil. Durant aquesta vetllada hi haurà una rifa amb tres premis: un viatge per dues persones, un sopar i un pernil. Enguany, i com a novetat, també es farà l’elecció del soci de l’any. Ens en parla Rosa Maria Oliver.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/mas-mora-2.mp3|titles=mas mora 2]

El diumenge, 14 d’agost, les activitats començaran a les 9 del matí amb la cursa de bicicletes. També hi haurà esmorzar per a petits i grans. A les 12 xeringada i jocs infantils. A la tarda, les activitats començaran a les 5, amb la festa de l’escuma a la zona esportiva del veïnat i a les 7 hi haurà una xocolatada. El punt i final a la Festa Major de Mas Móra 2011 el posarà un sopar espectacle al restaurant “La bodega” amb l’actuació del ballador espanyol Carlos Vargas i el guitarrista Edu. A les 11 de la nit, la disco mòbil obrirà la nit jove amb música fins la matinada.

Durant els tres dies de la Festa Major de Mas Móra, enguany també hi haurà una fira per als més petits. L’Associació de Veïns de Mas Móra recorda que durant aquests dies de la festa també es podrà visitar el nou local social del veïnat, que estarà acabat en breus.

ÚLTIMES NOTÍCIES