IniciNoticiesCulturaCOMENCEN LES FESTES DE L’URBANITZACIÓ DE ROCA-ROSSA QUE S’ALLARGARAN FINS DILLUNS.

COMENCEN LES FESTES DE L’URBANITZACIÓ DE ROCA-ROSSA QUE S’ALLARGARAN FINS DILLUNS.

Aquest divendres comencen les activitats de la Festa Major de Roca-Rossa, que s’allargarà fins dilluns. Aquest migdia vermut popular i a les tarda, a partir de les 4, jocs d’aigua. A les 6 començaran les inscripcions del torneig de petanca que es disputarà l’endemà, a la mateixa hora que es durà a terme una gimcana. Finalment a les 10 del vespre, i tancant les activitats d’avui, sopar i ball a la pista del veïnat.

Demà dissabte, 13 d’agost, les activitats començaran a les 12 del migdia amb el torneig de petanca. A les 4 de la tarda hi haurà jocs diversos per els més petits i a les 6 torneig de futbol per equips (les inscripcions es podran fer una estona abans de començar). A les 7 de la tarda tallers per la mainada i a les 10 del vespre, com el dia anterior, sopar i ball a la pista. A les 12 de la nit també començarà una acampada popular per els més joves.

Diumenge, 14 d’agost, les activitats començaran amb la despertada popular a partir de les 8 del matí. A les 10 xocolatada i tot seguit, inflables per els més petits, que s’allargaran tot el dia. A la 1 del migdia vermut popular i a la tarda, a partir de les 4, torneig de petanca. Mitja hora més tard començarà la festa de l’escuma. A la nit, com els dies anteriors, sopar i ball amb un disc-jockey.

El dilluns, 15 d’agost, diada de Santa Maria, es durà a terme el tradicional Aplec de Roca-Rossa, que enguany arriba a la 4a edició. Les activitats començaran a les 11 del matí amb la tradicional ofrena floral a la Marededéu de Roca-Rossa, situada davant la font del Camí Ral del Veïnat. A dos quarts de 12 hi haurà una visita guiada i teatralitzada amb un monjo pel conjunt romànic de Roca-Rossa, a càrrec del Cercle d’Història de Tordera. La processó de la Marededéu de Roca-Rossa, des de la font del camí fins a l’absis del monestir, començarà a dos quarts d’1 del migdia. En acabar, a la 1 del migdia, missa a la capella presidida pel rector de la Parròquia de Tordera, Mossèn Rafel i cant dels goigs per part de la coral parroquial, la qual acompanyarà amb cants tota la celebració. Al sortir, dinar popular amb una arrossada per tots els assistents. Els tiquets es poden reservar al bar Can Manel o trucar al telèfon 619 013 250.

A la tarda, a partir de les 4, espectacle infantil a càrrec del pallasso Miquelet. A les 5, entrega de premis de les activitats dutes a terme durant les festes del veïnat, i a les 6 berenar tradicional amb pa amb oli i sucre, pa amb vi i sucre, pa amb melmelada artesana i vasos de llet fresca. Per acabar, a les 10 de la nit, sopar a la fresca i ball fi de festa amb un disc-jockey.

Per facilitar la mobilitat i l’accés fins a Roca-Rossa hi haurà servei d’autocar que tindrà sortida des de la Pista de l’Amistat fins a Roca-Rossa. Recordem que les activitats de la Festa Major de Roca-Rossa comencen avui i que el 4t Aplec de la Marededéu del monestir està organitzat conjuntament pel Cercle d’Història de Tordera i l’Associació de Veïns de Roca-Rossa. Les activitats d’aquest aplec reben el suport de l’Ajuntament de Tordera i de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES