IniciNoticiesCulturaLES ORQUESTRES COSTA BRAVA, MARINA I ROSALEDA SERAN LES ENCARREGADES D’AMENITZAR ELS...

LES ORQUESTRES COSTA BRAVA, MARINA I ROSALEDA SERAN LES ENCARREGADES D’AMENITZAR ELS CONCERTS, ELS BALLS DE TARDA I ELS BALLS DE NIT DE LA FESTA MAJOR DE SANT BARTOMEU 2011.

La Regidoria de Festes està ultimant els detalls de la Festa Major de Tordera 2011. Com ja és habitual des de fa uns anys, els concerts i els balls es faran a la Pista de l’Amistat, i les orquestres encarregades de posar música els tres dies principals de la festa seran: l’Orquestra Costa Brava el dia 24 (diada de Sant Bartomeu), l’Orquestra Marina el dia 25 i l’Orquestra Rosaleda el dia 26, que també oferirà la serenata de Festa Major, prèvia a l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de Tordera 2011. La Regidora de Festes de l’Ajuntament de Tordera, M. Àngels Cayró, ha parlat de les tres orquestres que ens acompanyaran aquest any.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/orquestres-fm-1.mp3|titles=orquestres fm 1]

M. Àngels Cayró també ha destacat l’èxit del ball de tarda de la Festa Major de Tordera, en comparació amb molts altres pobles que ja l’han deixat de fer. Escoltem la regidora.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/orquestres-fm-2.mp3|titles=orquestres fm 2]

Recordem que la nit del 23 d’agost, després del pregó, l’Orquestra Gira-sol serà l’encarregada de fer-nos ballar fins la matinada i donar, així, el tret de sortida a la Festa Major de Sant Bartomeu 2011.

ÚLTIMES NOTÍCIES