IniciNoticiesEntitatsLA NOVA COMISSIÓ ORGANITZADORA DE LA MARXA DE TORXES PER LA INDEPENDÈNCIA...

LA NOVA COMISSIÓ ORGANITZADORA DE LA MARXA DE TORXES PER LA INDEPENDÈNCIA CONVOCA UNA REUNIÓ AMB LES ENTITATS DE TORDERA PER ACONSEGUIR NOUS SUPORTS.

Fa pocs dies que s’ha creat a Tordera una Comissió Organitzadora de la Marxa de Torxes per la Independència, que els últims anys ha promogut al nostre municipi les JERC de Tordera. Ara, aquesta nova comissió ha organitzat per aquest vespre una reunió amb les entitats de Tordera per tal d’aconseguir nous suports per la marxa i acabar amb el partidisme que rodeja aquesta activitat. Ho explica el membre de la Comissió Organitzadora, Marcel Montes.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/reunió-entitats-marxa-torxes.mp3|titles=reunió entitats marxa torxes]

La primera reunió per totes aquelles entitats que vulguin formar part d’aquesta Comissió Organitzadora de la Marxa de Torxes per la Independència és avui, a les 8 del vespre, al local Emili Vendrell.

La Marxa de Torxes és un acte d’àmbit nacional, sense cap tipus de manipulació ni utilització partidista, per reivindicar la independència de Catalunya. S’articula a través d’una convocatòria massiva en un espai cèntric del poble o ciutat la nit del 10 de setembre i transcórrer, en molts municipis, acompanyat de música popular i amb les torxes a la mà. Finalitza amb la lectura d’un manifest.

ÚLTIMES NOTÍCIES