IniciNoticiesSocietatUN HOME DE NACIONALITAT GAMBIANA I VEÍ DE CALELLA HA MORT I...

UN HOME DE NACIONALITAT GAMBIANA I VEÍ DE CALELLA HA MORT I DUES PERSONES MÉS HAN RESULTAT FERIDES LLEUS EN UN XOC FRONTAL A LA N-II, A TORDERA.

Una persona ha mort i dues més han resultat ferides en un accident de trànsit que ha tingut lloc aquesta tarda a la N-II, dins el terme municipal de Tordera. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, per causes que encara es desconeixen, passades les quatre de la tarda una furgoneta i un tot terreny han col·lidit frontalment al quilòmetre 684,2 de la N-II, a l’alçada de la gasolinera que hi ha a l’entrada de la urbanització Tordera Park. A conseqüència del sinistre, un veí de Calella de 49 anys i nacionalitat gambiana ha mort i dues persones més (no veïnes de Tordera) han resultat ferides de caràcter lleu, les quals han estat traslladades a l’Hospital Comarcal de Blanes. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, la furgoneta on viatjava la persona morta ha envaït el carril contrari per causes que encara es desconeixen.

Pel que fa a l’afectació viària, segons el Servei Català de Trànsit, l’accident ha obligat a tallar la N-II a les 16:14 hores en els dos sentits de la marxa a l’altura de Tordera, fet que ha generat quatre quilòmetres de retenció i ha obligat a donar pas alternatiu. La circulació ha estat restablerta a les 18:16h.

Fins el lloc de l’accident s’hi han desplaçat varies dotacions de la policia municipal i tres dotacions dels Mossos d’Esquadra, cinc camions de bombers i dues ambulànceis.