IniciNoticiesSocietatEL NOU CENTRE LOGÍSTIC QUE L’EMPRESA INDITEX ESTÀ CONSTRUINT A TORDERA COMPTARÀ...

EL NOU CENTRE LOGÍSTIC QUE L’EMPRESA INDITEX ESTÀ CONSTRUINT A TORDERA COMPTARÀ AMB UN BON NOMBRE DE TREBALLADORS DEL MUNICIPI.

Dijous de la setmana passada, l’Ajuntament de Tordera va celebrar ple ordinari amb 12 punts en l’ordre del dia. Com és habitual en aquests plenaris, l’últim punt estava dedicat al torn obert de precs i preguntes dels partits de l’oposició i del públic assistent al govern municipal. Una de les preguntes formulades pel Partit Popular de Tordera en aquest punt estava relacionada amb les obres del nou centre de l’empresa Inditex a Tordera. El regidor popular, Xavier Martín, va interessar-se pel nombre de treballadors del municipi que estan treballant en les obres d’enderrocament de l’empresa Fibracolor de Tordera i l’adequació d’aquests solars, que és on s’ha de construir el nou centre logístic d’Inditex. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va dir que l’enderroc l’està duent a terme una empresa del poble i que ja ha començat la selecció i formació de treballadors.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/treballadors-inditex-1.mp3|titles=treballadors inditex 1]

Joan Carles Garcia va explicar com s’està duent a terme aquesta selecció de personal a través del Servei d’Inserció Laboral de l’Ajuntament.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/treballadors-inditex-2.mp3|titles=treballadors inditex 2]

L’alcalde també va avançar que hi haurà gent de Tordera treballant a una empresa externa de telefonia vinculada al grup Inditex.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/treballadors-inditex-3.mp3|titles=treballadors inditex 3]

Les naus que aixecarà Inditex a les instal·lacions de l’antiga fàbrica Fibracolor s’estendran en 140.000 metres d’una unitat d’actuació de 220.000 m, dels quals 46.000 es destinaran a la creació d’una zona verda. L’empresa Inditex completarà d’aquesta manera les instal·lacions que ja funcionen a la zona des del 1998 i que són la seu central de tres de les seves marques –Massimo Dutti, Bershka i Oysho-.