IniciNoticiesCulturaEL FESTIVAL D’OCI ALTERNATIU DE TORDERA, LA PEIXERA, ARRIBA ENGUANY A LA...

EL FESTIVAL D’OCI ALTERNATIU DE TORDERA, LA PEIXERA, ARRIBA ENGUANY A LA DOTZENA EDICIÓ I COMENÇA AQUEST DISSABTE AMB ACTUACIONS DE CIRC, TEATRE I MÚSICA.

El Festival La Peixera arriba per dotzè any consecutiu al Parc Prudenci Bertrana, organitzat per l’entitat juvenil El Crit. Com és habitual en els darrers estius, l’associació aposta per una nova edició del festival. Ho fan com l’any passat sota una carpa de circ. Aquesta permetrà que en cas de pluja no hagi de quedar suspesa l’activitat programada. A diferència d’altres anys, però, enguany només hi haurà dues nits de festival, i no tres com en anteriors edicions. La presidenta de l’entitat El Crit, Teresa Pera, explica els motius que han portat a aquest canvi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/peixera-11.mp3|titles=peixera 11]

Els actes de La Peixera 2011 donaran el seu tret de sortida aquest dissabte, 30 de juliol, a les 11 de la nit, i podrem veure circ amb el grup Malabaring Brutal, teatre de la mà de Dejabujo amb l’espectacle “Coffe Muffing” i música, primer amb l’actuació de Pau Saura titulada “Home orquestra” i després amb el Dj Copi-pop. La primera Peixera del 2011 la presentarà l’Àlex. Teresa Pera ens dóna més detalls de la Peixera d’aquest cap de setmana i explica que enguany s’han prioritzat les actuacions de gent de Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/peixera-dis30.mp3|titles=peixera dis30]

Recordem que La Peixera 2011 engega aquest proper dissabte, 30 de juliol, a partir de les 11 de la nit, al Parc Prudenci Bertrana. El festival està organitzat per l’entitat juvenil El Crit, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera i el Teatre Clavé. L’entrada és gratuïta.

ÚLTIMES NOTÍCIES