IniciNoticiesSocietatLES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU CENTRE LOGÍSTIC D’INDITEX A TORDERA AVANCEN...

LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU CENTRE LOGÍSTIC D’INDITEX A TORDERA AVANCEN A BON RITME.

Les obres de construcció del nou centre de logística de l’empresa Inditex a Tordera, que ocuparà no tan sols l’espai de l’antiga fàbrica Fibracolor, sinó també una bona part dels terrenys que hi ha al davant i que limiten amb la carretera Nacional II, avancen al ritme previst. En aquests moments s’està preparant el terreny per a la posterior construcció. La intenció és que les obres del nou centre logístic estiguin acabades el juny de l’any que ve. Escoltem el regidor adjunt a l’alcaldia, Josep Llorens.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/josep-llorens-obres-inditex.mp3|titles=josep llorens obres inditex]

Les naus que es volen aixecar s’estendran en 140.000 m² d’una unitat d’actuació de 220.000 m², dels quals 46.000 es destinaran a la creació d’una zona verda que comptarà amb jocs infantils, mobiliari urbà, zones de lleure i vies per al passeig de vianants i bicicletes. L’empresa Inditex completarà d’aquesta manera les instal·lacions que ja funcionen a la zona des del 1998 i que són la seu central de tres de les seves marques –Massimo Dutti, Bershka i Oysho-. El nou centre podria donar feina a unes 700 persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES