IniciNoticiesEntitatsLES INSCRIPCIONS PEL TORNEIG DE “BITLLES A LA FRESCA 2011” ESTAN OBERTES...

LES INSCRIPCIONS PEL TORNEIG DE “BITLLES A LA FRESCA 2011” ESTAN OBERTES FINS AQUEST PROPER DISSABTE. NOMÉS QUEDA UNA PLAÇA LLIURE.

Només queda una plaça lliure per jugar el torneig de “Bitlles a la fresca 2011”. L’equip organitzador de La Penya del Bistec va posar en marxa les inscripcions fa una setmana i només amb el primer dia van quedar cobertes pràcticament totes les places, ja que el torneig està limitat a 24 equips. Només s’acceptaran les inscripcions rebudes per correu electrònic a l’adreça bitllesalafresca@lapenyadelbistec.com, per tal de poder demostrar a tothom l’ordre d’arribada de les inscripcions. El preu de la inscripció és de 5 euros per jugador, que es faran efectius el primer dia de torneig, i cada equip ha d’estar format per un mínim de 5 jugadors i un màxim de 8. Un dels organitzadors, David Roure, explica que han recuperat el model dels primers anys, ja que el sistema d’eliminatòries de l’any passat no va acabar de convèncer.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/bitlles-a-la-fresca-1.mp3|titles=bitlles a la fresca 1]

Aquest any també el mantenen els dos tornejos paral·lels entre els equips federats i els no federats. Ho explica David Roure.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/bitlles-a-la-fresca-2.mp3|titles=bitlles a la fresca 2]

Per més informació podeu consultar la pàgina web www.lapenyadelbistec.com i el grup del facebook “Inscripcions Bitlles a la fresca 2011”. El torneig se celebrarà de l’1 al 5 d’agost, al Parc de la Sardana.

ÚLTIMES NOTÍCIES