IniciNoticiesCulturaLA REGIDORA DE SANITAT, PARTICIPACIÓ CIUTADANA I JOVENTUT, ELIANA ROMERA, AFRONTA EL...

LA REGIDORA DE SANITAT, PARTICIPACIÓ CIUTADANA I JOVENTUT, ELIANA ROMERA, AFRONTA EL SEU PRIMER MANDAT AMB IL·LUSIÓ I GANES DE TREBALLAR PER TORDERA.

El diumenge 22 de maig d’aquest any van celebrar-se les novenes eleccions municipals de la restaurada democràcia. A Tordera, el grup de CiU va revalidar la majoria absoluta per els propers quatre anys i dues cares noves, Eliana Romera i Marçal Vilajeliu, han entrat a formar part del govern municipal en substitució dels ja exregidors Marc Unió i Rafel Matas. Des dels serveis informatius de Ràdio Tordera volem conèixer com han estat aquestes primeres setmanes al consistori local pels nous regidors. Aquesta setmana hem parlat amb la nova regidora de Sanitat, Participació Ciutadana i Joventut, Eliana Romera. Escoltem-la.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/eliana-romera-1.mp3|titles=eliana romera 1]

Abans de ser regidora, Eliana Romera ja treballava per Tordera a través de diverses entitats. Amb el càrrec actual ha dit que sent molta responsabilitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/eliana-romera-21.mp3|titles=eliana romera 2]

La regidora també assegura que treballarà fort per Tordera aquests propers quatre anys.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/eliana-romera-3.mp3|titles=eliana romera 3]

Eliana Romera viurà properament la seva primera Festa Major com a regidora de l’Ajuntament de Tordera. En els propers dies també escoltarem les valoracions del 5è Tinent d’Alcalde i nou regidor d’Hisenda, Tecnologies de la Informació i Recursos Humans, Marçal Vilajeliu.

ÚLTIMES NOTÍCIES