IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT RECAPTA 300 EUROS EN EL BERENAR SOLIDARI ORGANITZAT PER...

L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT RECAPTA 300 EUROS EN EL BERENAR SOLIDARI ORGANITZAT PER FINANÇAR UN CENTRE ASSISTENCIAL A TOGO.

L’Associació de Voluntariat de Tordera va celebrar aquest passat diumenge una nova edició del berenar solidari. Tot i el mal temps, que va obligar a traslladar l’activitat del Parc de la Sardana a la Pista de l’Amistat, l’entitat va aconseguir recaptar 300 euros. Aquests diners aniran en benefici de Togo, on es vol impulsar un projecte d’ajuda al finançament d’un centre assistencial anomenat Keleli, a Lomé, en el qual hi coopera la germana Emília Robles, que havia estat docent del Col·legi Sant Josep. La presidenta del Voluntariat a Tordera, Núria Clota, es mostra contenta amb el resultat del berenar tot i el mal temps.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/balanç-berenar-solidari.mp3|titles=balanç berenar solidari]

El públic assistent va passar una bona estona amb l’actuació dels pallassos Pipo i Pepa, inflables i moltes altres activitats, a més del berenar de xocolata amb melindros per 2,50 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES