IniciNoticiesPolíticaEL MINISTRE DE FOMENT AFIRMA QUE NO ATURARAN LES OBRES DE LA...

EL MINISTRE DE FOMENT AFIRMA QUE NO ATURARAN LES OBRES DE LA N-II A GIRONA PERQUÈ ÉS UNA OBRA PRIORITÀRIA PER EL GOVERN CENTRAL.

El ministre de Foment, José Blanco, va passar de puntetes, durant la seva visita a Girona per sobre d’un dels temes que més preocupa polítics, empresaris i societat civil: les obres de desdoblament de la N-II entre Tordera i la frontera francesa.

Blanco es va limitar a dir que l’obra és prioritària per al ministeri. El ministre recordava que fa pocs dies s’ ha licitat el tram Caldes-Sils però no fa referència a cap altre tram ni hi posa calendari.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/N-II-1.mp3|titles=N-II 1]

El secretari general de Territori i Mobilitat, Damià Calvet, diu que és injustificable el retràs en les obres de la N-II i demana a l’estat que prengui mesures més dràstiques.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/N-II-2.mp3|titles=N-II 2]

La setmana passada, el BOE publicava la licitació dels treballs de desdoblament de la N-II entre Caldes de Malavella i Sils. El ministeri preveu que les obres s’acabin a mitjans del 2013. La intenció és que els operaris tornin a treballar sobre terreny a partir de la tardor i que, un cop es reprenguin els treballs, el termini d’execució sigui de vint mesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES