IniciNoticiesCulturaDARRER DIA PER VISITAR A LA BIBLIOTECA L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA SOBRE EL DESÈ...

DARRER DIA PER VISITAR A LA BIBLIOTECA L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA SOBRE EL DESÈ ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ MONA.

Aquest dijous és el darrer dia que es pot visitar a la biblioteca de Tordera l’exposició fotogràfica sobre el desè aniversari de la fundació Mona, ubicada a Riudellots de la Selva. La finalitat principal de la Fundació és procurar el benestar dels primats que acullen. Per això un equip de professionals i voluntaris treballa cada dia en nombroses activitats, proporcionant-los l’estabilitat i cures que necessiten. La directora de la fundació, Olga Feliu els motius que van portar a crear la fundació fa deu anys.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/fundacio-mona-1.mp3|titles=fundacio mona 1]

Entre les tasques de la fundació destaca el rescat i trasllat dels animals des del seu lloc de procedència cap al centre. Tot això amb l’objectiu de rebre en les millors condicions als que seran els nous integrants de la nostra família de primats. L’exposició que es pot visitar a la biblioteca sobre la fundació mostra el dia a dia d’aquests primats i la tasca que desenvolupa la Fundació MONA. Escoltem Olga Feliu.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/fundacio-mona-2.mp3|titles=fundacio mona 2]

La mostra es la podeu visitar avui de 10 a 1 del migdia i de 4 a dos quarts de 9 del vespre. Per més informació us podeu adreçar a l’adreça www.fundacionmona.org

ÚLTIMES NOTÍCIES