IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UNA REBAIXA DEL 15% EN EL SOUS DELS...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UNA REBAIXA DEL 15% EN EL SOUS DELS REGIDORS DE L’AJUNTAMENT, RESPECTE A LES ASSIGNACIONS DE FA 4 ANYS.

El nou consistori de Tordera va celebrar ahir el primer ple de la legislatura, en què el govern de CiU va donar compte del cartipàs municipal i es van aprovar les noves retribucions que suposen una rebaixa dels sous dels regidors i les aportacions dels grups municipals. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explicava que els sous s’han rebaixat un 15% respecte les assignacions aprovades fa quatre anys.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/assignacions-alcalde.mp3|titles=assignacions alcalde]

L’aprovació de les retribucions contempla un total de cinc dedicacions exclusives, dues parcials i dues per assistències pels membres del govern del CiU. Pel que fa a les exclusives, la nova figura de coordinador del govern del regidor Josep Llorens i de la titular de Territori i Sostenibilitat, Rosa Maria Salarichs, percebran 46.481,40 euros anuals. La resta –Maria Àngels Cayró, Carles Aulet i Sílvia Català– obtindran 38.343,90 euros anuals per regidor i les dues dedicacions parcials –Marçal Vilajeliu i Eliana Betina Romera– percebran 23.006,34 euros. També hi haurà dues dedicacions parcials a l’Ajuntament, del 50% cadascuna, que rebran els portaveus dels grups d’ERC, Xavier Pla i del PP, Xavier Martín amb una retribució anual de 19.171,95 euros.

La resta de regidors rebran un sou per l’assistència als plenaris i juntes informatives. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia no cobrarà de l’ajuntament de Tordera, atès que ja té retribució com a diputat de la diputació de Barcelona.

La regidora del PSC, Montserrat de Diego va ser molt crítica amb els portaveus de ERC i PP, per el fet de cobrar una dedicació parcial, quan estan a l’oposició.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/assignacions-psc.mp3|titles=assignacions psc]

El regidor del Partit Popular, Xavier Martin va recordar que amb la proposta de fer un ple cada mes, un regidor que cobri per assistència al ple també percebrà un sou similar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/assignacions-pp.mp3|titles=assignacions pp]

El regidor d’ERC, Xavier Pla va assegurar que volen fer una oposició constructiva i per això cal ser constant i treballar intensament.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/assignacions-erc.mp3|titles=assignacions erc]

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va defensar la dedicació de tots els regidors que formen part de l’ajuntament i el compromís de treballar per el municipi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/assignacions-ciu.mp3|titles=assignacions ciu]

Les assignacions als regidors i regidores de l’ajuntament es va aprovar amb els vots a favor de CiU, ERC I PP i el vot en contra del PSC.

ÚLTIMES NOTÍCIES