IniciNoticiesCulturaSANT PERE CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA VEÏNAL.

SANT PERE CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA VEÏNAL.

Aquest divendres comencen els actes central de les festes veïnals de Sant Pere. A dos quarts de 10 de la nit, més de 300 persones assistiran en el sopar popular, a la pista del Parc de Sant Pere. Seguidament ball de nit amb el duet Costa Brava. El dissabte, 2 de juliol a les 11 del matí començarà la cercavila de gegants amb la colla de geganters i Grallers de Tordera. El nou president de l’associació de veïns, Pere Garcia explica que és la primera vegada que els gegants participen en la festa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/Pere-Garcia-1.mp3|titles=Pere Garcia 1]

A la tarda es desenvoluparan partit de futbol sala. A les 5 festa infantil amb inflables als voltants de la pista coberta. A les 6 exhibició de patinatge a càrrec de les patinadores del club patinatge artístic Tordera, a la pista coberta. A les 8 del vespre actuació del grup Country is Life. A les 11 de la nit correfoc a càrrec de la colla de diables. Seguidament ball de nit amb Sant Peter Group, a la pista del Parc Sant Pere i a la mateixa hora a la pista coberta, Concert Jove amb els grups Level4panic, el rincon del kaos, Jumping Rabbits i el grup Bellako.

Diumenge, 3 de juliol els actes començaran a dos quarts 1 amb l’ofici solemne, a l’ermita de Sant Pere. Tot seguit audició de sardanes i vermut popular. A les 6 animació infantil amb en gresca’s. A les 7 recital d’havaneres amb el grup Els Rogers. A la mitja part es servirà rom cremat, s’homenatjarà a la persona de més edat del veïnat i es lliuraran els premis del concurs de dibuix. A les 9 de la tarda, ball fi de festa amb el grup maracaibo, a la mitja part proclamació de la pubilla del veïnat. Enguany, només s’ha presentat una candidata. En aquest sentit, el president de l’associació de veïns, Pere Garcia fa una crida a la participació en aquest acte en properes edicions.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/Pere-Garcia-2.mp3|titles=Pere Garcia 2]

Els actes de Sant Pere finalitzaran oficialment el proper diumenge, 10 de juliol a les 12 del migdia amb una mostra de l’aula de música del veïnat de Sant Pere a l’esplanada de l’ermita. A continuació hi haurà un aperitiu per a tots els assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES