IniciNoticiesEducacióEL CASAL DE JOVES PREPAREN 4 SORTIDES PER AQUEST MES DE JULIOL

EL CASAL DE JOVES PREPAREN 4 SORTIDES PER AQUEST MES DE JULIOL

Les regidories de joventut de Tordera, Malgrat, Sta Susanna, Palafolls i Calella han preparat conjuntament 4 sortides per a joves per aquest proper mes de juliol.

Totes elles són sortides lúdiques i relacionades amb l’aigua i la diversió. Així la primera de les sortides serà el proper 6 de juliol, quan els 5 municipis han preparat una visita al parc aquàtic de Water World. El preu d’aquesta sortida és de 11 € i mig i inclou tan l’entrada com el bus.

La segona sortida serà a Sta. Susanna per visitar l’estació nàutica d’aquesta localitat on es faran esports nàutics el dia 13 de juliol. Aquesta activitat costa 15€ per persona.

El 20 de juliol, s’anirà a Port Aventura, amb un preu de 37€, que inclouen el bus i l’entrada al parc d’atraccions tarragoní.

L’última excursió es preveu el 27 de juliol al Futbol Club Barcelona (pista de gel + museu, tour per l’estadi i espai multimèdia), el preu será de 18 euros.

La responsable del casal de joves, Carme Lopez valora positivament aquesta col·laboració amb altres municipis.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/sortides-juliol.mp3|titles=sortides juliol]

Per participar en alguna de les sortides per a joves cal fer la inscripció abans del proper divendres 1 de juliol deixant 5€ en concepte de paga i senyal per a cada una de les sortides reservades.

ÚLTIMES NOTÍCIES