IniciNoticiesEsportsCESC FÀBREGAS VISITARÀ DEMÀ TORDERA PER ACOMPANYAR ELS NENS QUE PARTICIPEN EN...

CESC FÀBREGAS VISITARÀ DEMÀ TORDERA PER ACOMPANYAR ELS NENS QUE PARTICIPEN EN EL SEU CAMPUS DE FUTBOL.

Un dels futbolistes més buscats del moment, Cesc Fàbregas vindrà demà a Tordera. L’encara capità de l’Arsenal i futurible del Barça, visitarà els nens que participen en el seu campus de futbol que es fa a Tordera fins el 2 de juliol. Cesc Fàbregas dedicarà la jornada de demà a estar amb els nens, jugar a futbol, anar a la piscina municipal, visitar les instal·lacions esportives i l’antiga escola Ignasi Iglesias, on s’allotgen els 110 nens participants en el campus. La visita de Cesc Fàbregas a Tordera ha aixecat molta expectació entre els mitjans de comunicació, ja que les negociacions entre l’Arsenal i el Barça per el traspàs del jugador al club blaugrana semblen estar molt avançades.

Mentrestant, el campus Cesc continua la seva activitat. El director esportiu del campus, Albert Garcia recordava que l’objectiu del campus és millorar la tècnica i els coneixements  de futbol i també vol reforçar entre els més joves valors com el respecte, la convivència o el treball en equip.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/campus-cesc-1.mp3|titles=campus cesc 1]

L’alt nivell de qualitat de les instal·lacions esportives de Tordera i la situació geogràfica del municipi han estat dos dels motius principals perquè la organització del campus Cesc Fàbregas hagi escollit Tordera, per segona ocasió, com a seu del tercer campus de futbol.

ÚLTIMES NOTÍCIES