IniciNoticiesPolíticaEL PSC DE TORDERA REPERTEIX EL BUTLLETÍ “DIGUEM-HO TOT” ON FA BALANÇ...

EL PSC DE TORDERA REPERTEIX EL BUTLLETÍ “DIGUEM-HO TOT” ON FA BALANÇ DE LES PASSADES ELECCIONS MUNICIPALS.

El PSC de Tordera ha començat a repartir aquest dies, el primer número del segon període del butlletí d’informació local “Diguem-ho tot”. En aquest número, els socialistes publiquen un editorial titulada “comença un nou mandat (2011-2015)”.

El PSC agraeix a totes les persones que han fet confiança el seu partit en aquestes passades eleccions municipals. Per els socialistes la força més votada va ser l’abstenció, malgrat l’indignació de la ciutadania, aquesta va decidir quedar-se a casa. El PSC apunten que esperaven un canvi de govern o trencar la majoria absoluta, i més després de les decisions preses per l’alcalde i el seu equip de govern que han acabat als jutjats. El portaveu Josep Romaguera lamenta el descrèdit del polítics, davant el mal fer d’una minoria.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/butlleti-psc-1.mp3|titles=butlleti psc 1]

El grup socialista es compromet durant els propers 4 anys a fer una feina de control amb seriositat i rigor. Josep Romaguera explica que des de l’oposició intentaran portar, tant com puguin, el seu programa electoral.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/butlleti-psc-2.mp3|titles=butlleti psc 2]

El butlletí també presenta les cares dels quatre representants del PSC a l’ajuntament de Tordera i les vies per posar-se en contacte amb el partit a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES