IniciNoticiesCulturaELS VEÏNS DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ VIUEN AQUEST...

ELS VEÏNS DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ VIUEN AQUEST CAP DE SETMANES LES FESTES DE SANT JOAN.

L’associació de veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí ja ho tenen tot apunt per celebrar aquest cap de setmana les festes de Sant Joan 2011.

Les activitats comencen avui dijous a les 7 de la tarda amb el primer torneig d’Icestock, a la pista poliesportiva, a les 8 caminada popular i a les 11 de la nit gran revetlla de Sant Joan amb el cantant Ricard. A la mitja part es farà la presentació de les candidates a pubilla del veïnat, i a continuació es podrà votar en les diferents urnes que es col·locaran a la barra del bar.

El divendres, 24 de juny les activitats començaran a les 10 del mati amb una xocolatada, a les 12 ofici a la capella de Sant Andreu, a les 5 espectacle infantil a càrrec d’ eduleru. A dos quarts de 10 començarà el sopar popular. El preu és de 15 euros, el tiquets es poden adquirir al local social i la farmàcia Tiburcio. Finalment a dos quarts de 11 de la nit ball amb el conjunt Maracaibo, a la mitjà part es celebrarà l’elecció de la pubilla del veïnat.

Dissabte, 25 de juny les activitats començaran a les 10 del mati amb jocs infantils tradicionals i de cucanya, a les 5 semifinal de hip-hop Rap Maresme. A les 10 de la nit correfoc, a càrrec dels diables de Tordera i a les 11 nit jove amb els grup Hombre Topo, entre d’altres.

Finalment, diumenge 26 de juny a les 10 es farà el primer torneig de bitlles catalanes, a la 1 vermut popular i a les 5 festa de l’escuma. Les activitats continuaran a les 6 amb exhibició de country i a dos quarts de 8 sardinada popular. Les festes de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí finalitzaran a dos quarts de 10 amb havaneres i rom cremat a càrrec del grup Els Rogers. L’associació de veïns recorda que les festes se celebraran a la pista poliesportiva al costat del local social.

ÚLTIMES NOTÍCIES